Pengikut

SELAMAT DATANG KE LAMAN Agrohias.blogspot.com

Tanah pertanian yang luas saujana mata memandang tidak akan mendatangkan manafaat sekiranya tidak diurus dengan baik, sebaliknya kawasan persekitaran rumah yang sempit dan terhad boleh memberikan pulangan sekiranya diurus dengan betul.Disamping sebagai sudut rekreasi dan santai, persekitaran rumah juga dapat menghasilkan keperluan harian seperti sayuran dan buahan segar sekiranya ada usaha dan kemahuan.Blog ini dibangunkan khusus untuk berkongsi idea dan pengalaman rakan yang meminati bidang agro sama ada sebagai tanaman hiasan, sara diri atau komersial. Juga sebagai medan mempromosikan teknik berkaitan agro dan hasil yang diusahakan.Semoga ruangan ini memberi manafaat kepada kita semua- Budr® Agrohias.blogspot.com

COUNTER

Jumaat, 19 Februari 2010

Batik Hiasan Dinding

Batik Hiasan Dinding.... terkeluar daripada tajuk blog.... untuk mempromosikan lukisan batik karya rakan-rakan. Sesiapa yang berminat boleh berurusan melalui email budroul@hotmail. com.

Tajuk : Batik Hiasan Dinding.
Media : Kertas Lukisan A2 / 165 GSM dan Warna Batik.
Harga Tanpa Bingkai : RM 35.00 / unit






8 ulasan:

  1. alou..
    nice entry..
    nak gtau gua da pinadah ke blog baru..
    http://yoycullen.com
    sudi2 la jenguk2 dan follow yang baru ni yek..
    :)

    BalasPadam
  2. TOKAN2ASNIMZ05 SETAKAT INI ITU AJE. NAK BUAT KNA BAGI TAU PATTERN MACAM MANA NAK....

    BalasPadam
  3. to small magician...saya dah link blog tuan...tq

    BalasPadam
  4. salam, lukis batik pun pandai, ingat memancing je pandai ,cantik lukisan batik

    BalasPadam
  5. Bukan saya,rakan2 yang hasilkan...

    BalasPadam
  6. tk kerana jd follower blog salmahj

    BalasPadam
  7. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    TE SIGO TU BLOG




    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...


    AFECTUOSAMENTE
    TOKAN

    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE EL NAZARENO- LOVE STORY,- Y- CABALLO, .

    José
    ramón...

    BalasPadam

nuffnang

visitors