Pengikut

SELAMAT DATANG KE LAMAN Agrohias.blogspot.com

Tanah pertanian yang luas saujana mata memandang tidak akan mendatangkan manafaat sekiranya tidak diurus dengan baik, sebaliknya kawasan persekitaran rumah yang sempit dan terhad boleh memberikan pulangan sekiranya diurus dengan betul.Disamping sebagai sudut rekreasi dan santai, persekitaran rumah juga dapat menghasilkan keperluan harian seperti sayuran dan buahan segar sekiranya ada usaha dan kemahuan.Blog ini dibangunkan khusus untuk berkongsi idea dan pengalaman rakan yang meminati bidang agro sama ada sebagai tanaman hiasan, sara diri atau komersial. Juga sebagai medan mempromosikan teknik berkaitan agro dan hasil yang diusahakan.Semoga ruangan ini memberi manafaat kepada kita semua- Budr® Agrohias.blogspot.com

COUNTER

Translator

Jumaat, 4 Mac 2011

Sudah Boleh Dituai

Setelah sekian lama menanti , akhirnya membuahkan hasil.

Namun hasilnya tidaklah begitu memuaskan. Tongkol yang agak pendek, mungkin kekurangan air lantaran hujan yang jarang-jarang turun.

5 ulasan:

  1. Beautiful corn, I love it! Here in Sicily corn used to be used only as chicken feed so we don't find edible corn, I miss it a lot. Thank you. I'm following you!

    BalasPadam
  2. Dh lm xmkn jagung bakor.. Sedapnye.. Dlu ma pun rajin tanam pokok jagung. gemuk2 jagung dia. skrg, dh xde..

    BalasPadam
  3. wat bubur jagung pun best jugak ni...

    BalasPadam
  4. sayangnya hujung dia xmenjadi..hehe..bape lama ek nak tunggu jagung nie berbuah??

    BalasPadam
  5. 3 bulan jer lbih kurang

    BalasPadam

nuffnang

Senarai Blog Pilihan