Pengikut

SELAMAT DATANG KE LAMAN Agrohias.blogspot.com

Tanah pertanian yang luas saujana mata memandang tidak akan mendatangkan manafaat sekiranya tidak diurus dengan baik, sebaliknya kawasan persekitaran rumah yang sempit dan terhad boleh memberikan pulangan sekiranya diurus dengan betul.Disamping sebagai sudut rekreasi dan santai, persekitaran rumah juga dapat menghasilkan keperluan harian seperti sayuran dan buahan segar sekiranya ada usaha dan kemahuan.Blog ini dibangunkan khusus untuk berkongsi idea dan pengalaman rakan yang meminati bidang agro sama ada sebagai tanaman hiasan, sara diri atau komersial. Juga sebagai medan mempromosikan teknik berkaitan agro dan hasil yang diusahakan.Semoga ruangan ini memberi manafaat kepada kita semua- Budr® Agrohias.blogspot.com

COUNTER

Translator

Sabtu, 21 Ogos 2010

Pokok Anggur Saya












8 ulasan:

  1. Wah, seronoknya bercucuk tanam macam ni..

    BalasPadam
  2. bestnye.. tanam dalam pasu je, dah berbuah, dulu ada tanam sebatang tak sempat bsar dah mati

    BalasPadam
  3. wahh..senang ke nak tanam buah anggur ni?

    BalasPadam
  4. Hi! Thanks for visiting me, what a nice blog you have.
    Regards

    BalasPadam
  5. Vo amar seguir voce. Thanks visiting. Amelia

    BalasPadam
  6. It was to visit your blog. Such beatiful pics of your country which I have never visited. My blog includes art and photos of Finland. I’d be glad if checked them out. Autumn greetings from Markku Mäkelä, Finland

    BalasPadam
  7. teruja gile datang sini!!! bape lame masa nak tanam anggur ni? dulu supervisor ade cakap 40 hari dah boleh grow..

    BalasPadam
  8. waaa...bestnya ada anggur kat umah...
    eita pun ada tanam tapi tak berbuah pun.....
    sekarang ni musim hujan daun dia cepat sangat jadi tak elok...nak buat macamana eak?

    BalasPadam

nuffnang

Senarai Blog Pilihan