Pengikut

SELAMAT DATANG KE LAMAN Agrohias.blogspot.com

Tanah pertanian yang luas saujana mata memandang tidak akan mendatangkan manafaat sekiranya tidak diurus dengan baik, sebaliknya kawasan persekitaran rumah yang sempit dan terhad boleh memberikan pulangan sekiranya diurus dengan betul.Disamping sebagai sudut rekreasi dan santai, persekitaran rumah juga dapat menghasilkan keperluan harian seperti sayuran dan buahan segar sekiranya ada usaha dan kemahuan.Blog ini dibangunkan khusus untuk berkongsi idea dan pengalaman rakan yang meminati bidang agro sama ada sebagai tanaman hiasan, sara diri atau komersial. Juga sebagai medan mempromosikan teknik berkaitan agro dan hasil yang diusahakan.Semoga ruangan ini memberi manafaat kepada kita semua- Budr® Agrohias.blogspot.com

COUNTER

Translator

Rabu, 24 Ogos 2011

Durian Runtuh?

4 ulasan:

  1. Bagus ni..dekat2 nak raya ni dapat durian runtuh ...pergghhh...memang best..!!!!...aku tak tau lagi la, selalunya hari last baru bagi...hehehhe..tak tau la durian ke masnggis ke atau rambutan runtuh...harap2 durian runtuh la...

    BalasPadam
  2. Banyaknya bunga durian! Memang betul lah apa yang saya dengar iaitu sepokok durian boleh menghasilkan 300 biji buah durian semusim!

    BalasPadam
  3. durian tempat sy dah habis musim,
    uish byk nye sampai 300. 1st time dgr.

    BalasPadam
  4. Giler punya banyak...jika jadi semua...pasti runtuh...

    BalasPadam

nuffnang

Senarai Blog Pilihan